ДМЦА: Ние ги следиме постапките на ДМЦА за отстранување на каква било содржина на која било страница на сервери управувана од SEMOS j.d.o.o., објавена од трети страни и кршење на правата од интелектуална сопственост. На сторителите може да им биде забрането да коментираат на страницата. Ако верувате дека која било содржина на нашата веб-страница ја нарушува вашата интелектуална сопственост, ве молиме контактирајте со нас користејќи го формуларот подолу со специфични детали за содржината, вклучувајќи:

 • Вашето име, адреса и електронски потпис
 • Прекршувања на политики и УРЛ-адреси, пронајдени на нашата страница
 • Доказ дека имате суштински права на интелектуална сопственост
 • Изјава со добра волја дека нема правна основа за користење на содржината
 • Изјава за точност и, под казна за уништување, дека или имате право на интелектуална сопственост или имате овластување да постапувате во име на сопственикот

Ако добиеме барање ДМЦА и ја отстраниме релевантната содржина што ја објавивте на нашата страница, можете да ни испратите повратна информација. Известувањето за жалба мора да ги содржи следниве информации:

 • Вашето име, адреса, телефонски број и физички или електронски потпис
 • Идентификација на материјалот и нејзината локација пред отстранување
 • Лажна изјава за вина дека материјалот е отстранет по грешка или погрешно идентификување
 • Претплатата е претплата на надлежноста на локалниот федерален суд, или, ако е во странство, од соодветниот судски орган.

ФОРМА - КОНТАКТ ДМЦА

.

Вашето име
Field is required!
Field is required!
Твоето презиме
Field is required!
Field is required!
Твојата е-маил адреса
Niste upisali valjanu e-mail adresu
Niste upisali valjanu e-mail adresu
Предмет
Field is required!
Field is required!
Внесете го она што го сакате…
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!

We use cookies to give you the best online experience. By agreeing you accept the use of cookies in accordance with our cookie policy.

Зачувани се поставките за приватност!
Privacy Settings

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

In order to use this website we use the following technically required cookies
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Одбијте ги сите услуги
Прифатете ги сите услуги