Контактирајте го вашиот службеник за заштита на податоци

Можете да ни ги испратите вашите предлози, комплименти и / или поплаки подолу со пополнување на следниот формулар.

Пред да ја напишете вашата порака, пополнете ги следниве информации и притиснете “Испрати”.

Обработка на лични податоци

Контролорот на податоци е СЕМОС j.d.o.o. Кодот за идентификација на данок (OIB) доделен HR34193795394 .

Контакт детали за службеникот за заштита на податоците:

Бараната информација е потребна за да одговорите на вашето барање и ќе бидат обработени за оваа намена. Тие исто така ќе бидат обработени за исполнување на задолжителните регулаторни обврски.

Таквите информации можат да бидат објавени на јавните власти и тела со цел исполнување на задолжителна законска обврска. Тие можат да бидат откриени на давателите на услуги и трети страни кои бараат од нив да управуваат и да го исполнат вашето барање.

Податоците ќе бидат обработени сè додека врската што произлегува од барањето останува во сила и ќе се чува (се додека не истече статутот на ограничувања за дејствија што произлегуваат од таков однос) со единствена цел да се исполнат законските обврски и за изготвување, пополнување и одбрана на барањето.

Вежбање права и аплицирање до органот за заштита на податоци.

Vaše ime
Field is required!
Field is required!
Vaše Prezime
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Vaša email adresa
Niste upisali valjanu e-mail adresu
Niste upisali valjanu e-mail adresu
Naslov poruke
Field is required!
Field is required!
Unesite što želite ....
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!

We use cookies to give you the best online experience. By agreeing you accept the use of cookies in accordance with our cookie policy.

Зачувани се поставките за приватност!
Privacy Settings

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Одбијте ги сите услуги
Прифатете ги сите услуги